Ny WordPress hjemmeside?

Står du og mangler en ny hjemmeside, men ved ikke hvor eller hvordan du skal starte eller slutte?

Vi kan hjælpe dig med at komme godt fra land med en skræddersyet hjemmeside i WordPress uden bindinger, skjulte priser, krav til enorme budgetter eller besynderlige kontrakter.

Vi hjælper alle brancher med at udarbejde hjemmesider

Vi hjælper mange forskellige brancher; konsulenter, håndværkere, transport, it-virksomheder til oplevelses branchen

SignUp Academy
Lowin
Lystfiskerture.dk
Xtel
Komplext Advokater
Franck Milling

― Bedre oplevelser

Imødekom dine kunder

Din hjemmeside kan være det sted, dine kommende kunder møder dig for første gang. Derfor er det vigtigt at lave en hjemmeside, så dine kunder får lyst til at kontakte dig.

― Et godt værktøj

Nemt, nemt og nemt

Administrationen af din hjemmeside skal være nem og enkel, og med en WordPress hjemmeside fra os får du en hjemmeside, som du selv kan redigere og vedligeholde.

― Flere henvendelser

Et aktivt værktøj

Vores fokus er sammen med dig, at udvikle din virksomhed digitalt og derfor går vi meget op i, at du med en hjemmeside fra os får henvendelser og nye kunder.

Hvorfor skal jeg vælge en WordPress løsning fra Pikuseru?

Pris

WordPress kernen er open source, der udvikles løbende, og som garanterer en opdateret og sikker platform. I og med at det er open source, vil prisen også holdes nede, og der er ikke behov for at købe en licens til selve kernen. Vi er ikke de billigste, men heller ikke de dyreste og vi giver altid fastpris på vores løsninger, så du ikke får ubehagelige og uforudsigelige overraskelser.

Brugervenlig

Hvis du køber en WordPress løsning fra os, får du mulighed for selv at redigere i din hjemmesides tekster og billeder, når det passer dig. Med brugeren i fokus tilpasses og udvikles hjemmesiden ud fra dine ønsker og krav.

SEO venlig

Med en WordPress hjemmesideløsning fra os sørger vi for, at du er klar til at arbejde strategisk med søgemaskineoptimering. Vi sørger for at Google Analytics, Google Search Console og Yoast SEO plugin er opsat korrekt og klar til brug.

Sikkerhed

Vi sørger for, at din hjemmeside er sikret imod angreb fra hackere, og med vores serviceaftale står vi for løbende opdatering, der hindrer eventuelle huller i at stå åbent. Kort sagt, så er du i trygge hænder.

WordPress Serviceaftale

Vi kan hjælpe med alt det tekniske på din hjemmeside eller webshop, så du kan fokusere 100% på at drive din forretning. Lyder det som noget for dig?

Processen i udarbejdelsen af en WordPress hjemmeside

1. Intromøde

Vi vil rigtig gerne have, at processen kommer godt fra start, så med dette intromøde vil vi gerne forventningsafstemme med dig. Vi vil rigtig gerne byde på en kop kaffe – du kan besøge os, eller vi kan komme til dig, men vi kan også mødes online.

2. Brainstorm

Det er vigtigt for os, at du får dine ønsker og behov opfyld, så vi vil derfor over endnu en kop kaffe, brainstorme om tekst, billeder m.m.

3. Udkast

Når alle forberedelser er på plads, påbegyndes design og udvikling af din nye hjemmeside. Vi laver et udkast, som du godkender, og herefter går vi igang med udvikling.

4. Udvikling

Der kan forekomme forskellige rettelser og udviklinger gennem hele processen. Udviklingsfasen af din hjemmeside vil foregår i dialog med dig, så hjemmesiden bliver præcis, som du ønsker.

5. Test

Det næstsidste step i processen er testning af din hjemmeside. Her tester vi at alle funktioner og formularer virker, og at den fungerer optimalt på alle typer enheder.

6. Lancering

Når du er fuldt ud tilfreds med hjemmesiden, er det sidste skridt i processen lancering.

Hvad kræver det af mig?

At du sætter tid af til forløbet

Ting tager tid, og det kræver vi også fra dig. Vi vil gerne have, at du afsætter nogle timer til intromøde, brainstorm og lidt tid til løbende ting.

At du er villig til forandringer

Vores motto er; “We design, build and launch all that makes you look great!”, og det gøres som ofte ved at vi skal ind og lave noget nyt eller ændre på noget eksisterende, så på med ja-hatten så skal dit nye website nok blive rigtig godt.

At du har gjort dig overvejelser om målet med din hjemmeside

Det kan være svært at styre en båd uden en pejlning på hvor man skal hen, det samme gælder med en ny hjemmeside, Så derfor prøv og stil dig spørgsmålet Hvorfor eller Hvor til din hjemmeside.

At du har gjort dig overvejelser omrking tekst og billeder

Din WordPress hjemmeside skal selvfølgelig indeholde gode billeder samt tekster. Du kan enten vælge selv at levere tekster og billeder, eller også har vi også løsninger på dette. Hvis du selv ønsker at levere tekst og billeder, kræver det selvfølgelig, at du bruger tid på dette.

Hvad kan jeg forvente af jer?

En kontaktperson fra start til slut

Vi er et mindre bureau, men det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i forløbet, så derfor får du en fast kontaktperson, som er 100% inde i din virksomhed og behov helt fra starten.

Du får en erfaren medspiller

Vi har mere end 10 års erfaring med WordPress løsninger, og har leveret næsten alle tænkelige løsninger.

Tryghed i serviceaftalen

Med vores serviceaftale får du en tryghed, og en aktiv medspiller omkring din hjemmeside. Vi tager os af det tekniske, så du kan fokusere 100% på at drive din forretning.

En hjemmeside skræddersyet ud fra dine behov og ønsker.

Det er dig der sætter rammerne for, hvordan det skal være, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at du får en hjemmeside, som du kan være stolt af.

Det siger kunderne

“Vi har brugt Pikuseru til at få styr på hele vores online strategi, dette er alt lige fra sparring om processer til opbygning af webshop. Vores bedste anbefalinger til Pikuseru.”

Morten Kanstrup, direktør Fast-forward

Kontakt Michael Bisgaard

Skal vi snakke fremtidigt samarbejde?

Kontakt os for en uforpligtende snak

Michael Bisgaard

Indehaver
+45 7199 2716
michael@pikuseru.dk

Top