Skræddersyet løsning

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher lige præcis din virksomheds behov.

Vi har lavet alt fra større komplekse løsninger til små applikationer, som virker som bindeled mellem forskellige systemer, men samtidig slet ikke synlige.

Vi giver gerne et bud på en løsning, ud fra dine krav og ønsker.

Skræddersyede løsninger til alle brancher

Vi hjælper mange forskellige brancher; konsulenter, håndværkere, transport, it-virksomheder til oplevelses branchen

SignUp Academy
Lowin
Lystfiskerture.dk
Xtel
Komplext Advokater
Franck Milling

Feed-generator til Mæglerhuset

― Udfordringen

Den nordjyske ejendomsmæglerkæde Mæglerhuset ville gerne have, at det var lettere at markedsføre de huse, lejligheder, sommerhuse mv. som de har til salg på Facebook og Instagram med brug af de data og billeder som de har liggende i deres ejendommæglersystem.

― Løsning

Vi byggede en webapplikation, som én gang om dagen generede en række boligfeeds til brug i deres Facebook og Instagram annoncering. Alle dataene omkring deres boliger til salg blev hentet direkte fra deres eget administrationsssystem og gjort tilgængelige i Facebooks annonceværktøj.

― DET SIGER MÆGLERHUSET

“Vi har med løsningen fået gjort det langt nemmere at lave re-targeting annoncering på de boliger som vi har til salg samt det er hurtigere for os at lave spændende annoncer nemmere og hurtigere og på den måde sparer vi meget tid”

Maria Vammen, Marketingansvarlig hos Mæglerhuset

Vi er med i hele processen

Rådgivning

Vi rådgiver og vejleder omkring din løsning, og hjælper gerne med at få fintunet eller lavet en præcis kravspecifikation på dit projekt.

Prototyping/Wireframing

Et billede siger mere end tusind ord, og en prototype siger mere end en million ord, mener vi. Vi kan hjælpe med funktionel prototype eller blot et designet wireframe.

Udvikling

Vi kan hjælpe med udviklingen af et færdigt produkt. Vi arbejder i tæt dialog med vores kunder, og laver test af løsningen inden den går live.

Hosting

Vi kan hjælpe med hosting af alle typer løsninger. Hosting af en løsning afregnes på månedlig basis, og vi sørger for sikkerhed og backup.

Kontakt Michael Bisgaard

Skal vi snakke skræddersyet løsning?

Kontakt os for en uforpligtende snak

Michael Bisgaard

Indehaver
+45 7199 2716
michael@pikuseru.dk

Top