[title text=”Digital kommunikations praktikant sommer/efterår 2020″ tag=”h1″ color=”#000000″ text_align=”left”]

Vi søger netop nu en dygtig praktikant til vores team til det kommende sommer- / efterårssemester. Vi leder efter en kommunikatør, der brænder for at arbejde med kommunikation, digital teknologi og SoMe på tværs af platforme.

Så har du lyst til at blive en del af et kreativt, engagerende og inspirerende arbejdsmiljø med stor selvbestemmelse og gode forudsætninger for blive skarp på skriftlig formidling, online- kommunikation og user-engagement?

Vi søger praktikant

Hvem er du?

✅ Du er smaddersød at være sammen med, ikke mindst i et åbent kontormiljø, hvor humør smitter hurtigt

✅ Du er en holdspiller og derfor bevidst om, at man sjældent lykkes med noget helt alene. Derfor fejrer du også helst sejrene sammen med andre

✅ Du er hjælpsom, hvorfor det giver dig stor tilfredsstillelse at dele rundhåndet ud af din viden og dine erfaringer, for at gøre andre bedre og se dem lykkes

✅ Og så er du i fuld gang med en relevant videregående uddannelse indenfor kommunikation/ marketing og har en stor interesse for apps, teknologi og nye medier. Men, vigtigst af alt, har du lyst til gøre en forskel og få masser af erfaring fra den virkelige verden

Hvad kan du?

✅ Du skriver godt, levende og engagerende

✅ Du forstår forskellen på at skrive en underholdende Facebook-opdatering, en mail til en samarbejdspartner og en privat push-besked til en bruger, og kan tilpasse din skrivestil efter behov

✅ Du føler dig helt hjemme på de sociale medier og forstår at bruge dem i professionelt øjemed

✅ Du er evigt nysgerrig, videbegærlig og rasende produktiv

✅ Du er selvstændig, arbejder struktureret – selv i en omskiftelig hverdag – og er pertentlig ift. deadlines

Vi tilbyder:

At få erfaring med produktion og eksekvering af kommunikation via forskellige medieplatforme

At opnå kendskab og forståelse for digital- teknologi og forretning

Arbejde på flere SoMe-platforme og arbejde med community management

Løbende strategisk arbejde med vores og vore kunders kommunikation og markedsføring i samarbejde med det øvrige team

En flad struktur med en lun og uhøjtidelig omgangstone

Hvem er vi

Vi er et 10 år gammelt digitalt bureau beliggende i Aalborg som arbejder med digital forretningsudvikling gennem web, sociale medier og apps. Vi hjælper vores kunder med deres digitale tilstedeværelse og laver værktøjer der gør at de står stærkere, vores motto er “We design, build and launch all that makes you look great!”

Hvor og hvordan?

Praktikantstillingen er som udgangspunkt på 37 timer med fleksibilitet over for studieorienterende opgaver, studiejob mv. – vi er super fleksible!

Praktikken løber i den ideelle verden lige så længe du har lyst, vi har tidligere haft praktikanter på sommer- /efterårssemestret der startede allerede i juni nogle få timer om ugen og så helt frem til lige før juleferien, vi vil gerne have jer så længe I kan så både I og vi får det fedeste forløb.

Ansøgningsfristen er den 1. april 2020, så skynd dig til tasterne og send fluks en ansøgning hvor du fortæller os hvad du brænder for og hvad du gerne vil arbejde med i fremtiden, selvfølgelig sammen med dit CV og eventuelle anbefalinger.

Har du har spørgsmål til stillingen, så kontakt Michael Bisgaard på 71 99 27 16.

Top